Om Skincare Factory

Michela Siefert

Om mig

“Jeg ligger en stor ære i mit arbejde med mennesker og alle de ønsker, mål og problematikker jeg bliver mødt med her på klinikken. Hvad end det gælder ansigtet eller kroppen. Hos Skincare Factory får du den behandling der passer til dit behov, jeg skræddersyr nemlig de fleste af mine behandlinger, og man er altid velkommen til at booke en gratis konsultation hvad end det gælder produkter, behandlinger eller begge dele. Jeg vil se frem til at hjælpe dig.”

“Fordi vi alle fortjener den bedste udgave af os selv.”

Jeg startede Skincare Factory i 2016, med en baggrund som statsautoriseret kosmetiker tilbage i 2011, og har været i faget lige siden, fordi det er det jeg brænder for.

Jeg har arbejdet med mange forskellige produkter og behandlingstyper gennem tiden, og kunne derfor finde frem til hvad jeg står for, og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe mine kunder.

Jeg elsker at dygtiggøre mig inde for mit fag, og have fingeren på pulsen! så følg med i mine nye behandlinger der kommer løbende, både på Facebook, Instagram og hjemmesiden.

Når det kommer til hudpleje går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten! Jeg vil se resultater! Jeg vælger nøje produkter ud som jeg har testet, og set de bedste resultater med. Også derfor jeg er stolt over at være blandt pH.formulas Artologist team, som jeg har været siden 2012. Både fordi det er fantastiske produkter der kan hjælpe enhver hud i balance og til at fremstå sit bedste, men også fordi der er ekstremt dygtige mennesker bag pH.formula, som brænder for det de gør, og det gør de godt!

Skønhedsklinik på Frederiksberg

Jeg sætter en ære i at mine kunder altid får den bedste behandling, og rådgivning for at opnå fantastiske resultater. Alt sammen i hyggelige og uformelle omgivelser. Jeg elsker mit arbejde, og nyder at have en masse kunder jeg efterhånden kender godt. Jeg er resultatorienteret i mit arbejde, og kredser om detaljerne. Jeg vil garantere dig, at dit første besøg hos mig ikke bliver det sidste.

Jeg tilbyder DermaOXY Lift behandlinger. Denne behandling slog benene væk under mig første gang jeg selv sad i behandlingsstolen, og jeg var ikke i tvivl om, at denne behandling skulle jeg kunne tilbyde mine kunder.

Udover fantastiske produkter, kan vi ikke komme udenom fantastiske resultater som mine hænder ikke alene kan skabe, hertil behandlinger som HIFU, Fedtfrysning, og EMS-muskeltoning. mine seneste investeringer for at opnå fantastiske resultater helt uden kirurgi.

Hos mig er det den enkelte kunde der er i fokus. min opgave er at kunne kan tilbyde dig det bedste behandlingsforløb, og den bedste oplevelse hver gang du er til en behandling hos Skincare Factory. Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Michela Siefert

Vil du vide mere?

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 93 85 40 04 eller send en mail til info@skincarefactory.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.