MOKOSH BEHANDLING
FREDERIKSBERG

MOKOSH behandlinger til krop og ansigt

INVITER NATUREN IND I DIT LIV MED MOKOSH

MOKOSH producerer unikke naturlige produkter der fænger med kvaliteten, og udvælgelsen af råvarer, konsistens og duft. Formlerne for Mokosh-produkterne er resultatet af et samarbejde mellem teknologer og kosmetologer. Samarbejdet har resulteret i skønne produkter der er tilpasset godt til kundernes reelle behov.

Navnet MOKOSH stammer fra den gamle slaviske Mokosz jordgudinde, fugt og fertilitet, der i gammel tro passede afgrøder og kvinder. Mokosh bruger sine gaver til at skabe opskrifter til hendes kosmetik. Kun omhyggeligt udvalgte, for det meste organiske, ingredienser med dokumenteret virkning bruges til deres produktion. 

Mokosh-kosmetik indeholder ikke skadelige stoffer, SLS’er, PEG’er, parabener, petroleumderivater (f.eks. Vaselin, paraffin eller silikoner). Mokosh bryr sig også om miljøet, bruger sikker emballage, der kan genbruges eller genbruges derhjemme. Mokosh-kosmetik såvel som råmaterialerne, som de er fremstillet af, testes ikke på dyr. De fleste af Mokosh-produkterne er vegansk kosmetik med “V” -certifikatet tildelt af Viva-stiftelsen; alle af dem er dermatologisk testet.

mokosh-produkter
Mokosh-logo-sort
Scroll to Top