EMS behandling – Muskeltoning på Frederiksberg

EMS behandling –  muskeltoning på Frederiksberg

EMS muskeltoning

EMS – Electro Muscle Sculpting – Muskeltoning

Faste, tonede og løftede baller og en flad tonet mave… Lyder det som et mål, så læs mere her om vores EMS behandling.

EMS-Muskeltoning er en ikke-invasiv behandling, som er klinisk dokumenteret til opbygning af muskler, og forbrænding af omkringliggende fedtvæv.

Hvordan

Hos Skincare Factory benytter vi en høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi – også kaldet HIFEM – der kort fortalt laver sammentrækninger i musklerne i det område der behandles, I løbet af en behandling opnås ca. 20.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Det er bevist, at der er langt flere muskelfibre der aktiveres end ved en normal muskeltræning, og derudover opnår du en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv, da forbrændingen forøges.

Resultat

En behandling varer i 30 min.
Nogle kunder kan se resultat umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb i form af mere markerede muskler i det behandlede område. Hvis man er i god form kan man se resultater allerede efter første behandling. Det endelige resultat vil dog komme nogle uger til et par måneder efter endt behandlingsforløb, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder. Har man større fedtdepoter i ønskede behandlingsområde, anbefales det, at starte med en eller flere behandlinger med Cryo Therapy/ Fedtfrysning forinden din behandling.

Hvor lang tid holder resultatet

Det opnåede resultat af muskelvækst og toning skal vedligeholdes med din egen træning, og en general sund livsstil, ellers vil resultatet forsvinde over tid, som gælder for alle typer muskeltræning.

Opfølgende behandlingsforløb bør gentages minimum en gang årligt.

Hvem kan behandles

Er bedst egnet til normalvægtige personer, som er i relativ god form, men ønsker en mere defineret mave, lår, eller ønsker rundere og løftede baller mv.

Hvis man har for mange overflødige kilo vil man ikke have synlig gavn af behandlingen, da den behandler muskler og omkringliggende fedtvæv. Hvis det er tilfældet vil en behandling med fedtfrysning være en bedre start.

Behandlingsområder

Mulige områder der kan behandles med EMS:

  • Mave
  • Bagdel
  • Lår
  • Lægge
  • Arme

Kontraindikationer

Gravide, Personer i kræftbehandling, Personer med pacemaker og indopererede metalgenstande i behandlingsområdet, Samt folk med epilepsi kan ikke behandles.

Bivirkninger

Almindelige ømme muskler, som efter muskeltræning.

Prisliste

EMS muskeltoning PRO

  • 1X EMS-Muskeltoning á 30 min. 995,-
  • Klippekort á 4 behandlinger 3582,-
  • Klippekort á 6 behandlinger 4776,-

Priserne generelt på det danske marked ligger på 5000,- pr. behandling.

Vil du vide mere om vores EMS behandling på Frederiksberg?

Ønsker du at høre mere om EMS behandling? Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at kontakte mig ved at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 93 85 40 04 eller send en mail til info@skincarefactory.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.