Ansigtsbehandling
DermaOXY lift

aNSIGTSBEHANDLING DERMAoxy LIFT

Hos Skincare Factory kan du få en dybdegående ansigtsbehandling på Frederiksberg. Vores DermaOXY lift er en behandling, der ved hjælp af 99 % ren ilt og en meget fugtgivende serum, der er baseret på naturlige ingredienser, puster nyt liv i dit ansigt.

Via en airbrush tilføres cellerne ilt, og serummet masseres og presses dybt ned i huden, så du bliver mættet med fugt, næring og får en fantastisk glød. Resultatet er synligt efter bare én behandling. Huden syner friskere med en sund glød, og smårynker og linjer bliver markant mindre synlige – vi lover, du kan se forskel, når du ser dig selv i spejlet.

Med en ansigtsbehandling i Frederiksberg giver du huden i dit ansigt, hvad den har brug for, så du får et look, der viser en frisk og mættet hud. Med de rigtige behandlinger vil du mindske og forebygge rynker og fine linjer. Vi har mange års erfaring med ansigtsbehandlinger, så vi udfører altid en professionel behandling, hvor du virkelig kan mærke og se resultatet. 

 Med vores klinik i Frederiksberg har du nemt ved at komme til og fra dine ansigtsbehandlinger, samt har du muligheden for at komme forbi til en snak om, hvilke behandlinger der vil være ideel til netop din hud. Som hudspecialister sørger vi altid for, at vores kunder får en behandling, der komplimenterer din hudtype, så du får mest muligt ud af behandlingen.

For bedste resultat, anbefales en intensiv kur på 4-6 behandlinger fordelt over 4-6 uger, så din hud er gennemplejet og klar til at gløde. Ønsker du en naturligt look i ansigtet, så kan du kombinere din ansigtsbehandling med et lash og brow lift.

dermaOXY-logo
OXY-3
Scroll to Top