Voksbehandling
Frederiksberg

Voksbehandling Frederiksberg

Som en bonus til mine faste kunder, får du 10% på din behandling hvis du kommer inden 5 uger (ikke dagen efter).

Anbefalet er at komme mellem 4-5 uger for at hårene er i den rigtige grofase, så du får de bedste, og mest holdbare resultat. Ønsker du hellere at selv holde styr på hvornår du vil komme kan du købe et klippekort på 10 behandlinger, men kun betale for 9. (disse tilbud gælder ikke ansigtet og bryn) På vores klinik på Frederiksberg
OBS: Hvis det er din første behandling og du er plejer til at barberer, skal du have ladet hårene gro i 14 dage (ca.0,5cm).

I klinikken på Frederiksberg arbejder jeg med 2 typer voks:
Soft wax (med strips) – er forbeholdt mindre sarte, og store hudområder som arme, ben og ryg.
Hard wax (uden strips) Klinikken på Frederiksberg – er en speciel voks, der kan bruges på hele kroppen, men er især velegnet på sarte hudområder som intim, armhuler og i ansigtet. Den griber fat om hårene og hiver den ud med roden. Jeg bruger mærket SKINS, som er en meget effktiv voks, samtidig med den er skånsom mod huden.

Få en god voksbehandling på Frederiksberg

Generelt set har hårfjerning / voksbehandling ry for at være smertefuldt, men smerterne behøver ikke gøre mere ondt end højst nødvendigt på vores klinik på Frederiksberg

Vores klinik, som befinder sig på Frederiksberg, har vi stor fokus på effektivitet samt hurtige og gode behandlinger, som vil være så smertefrit som muligt.

Det er vigtigt for os, at i forlader klinikken på Frederiksberg med et yderst tilfreds resultat.

Vores skønhedsklinik på Frederiksberg

Hvis i er i tvivl om i skal vælge sugaring eller voksbehandling, så vil du altid blive vejledt før din behandling. Vil i have fjernet uønsket hårvækst, så er Skincarefactory det ideelle valg, med har mange års erfaring i branchen.

Her er nogle gode råd og vejledninger omkring voksbehandling.

Jo flere voksbehandlinger man får, desto færre hår vil der vokse ud igen over tid. Du kan også afhjælpe det hurtigere ved hjælp af enzymbehandling, som kan kombineres med din hårfjerning, samt efterbehandling hjemme.

Få dermed bugt med uønsket hårvækst med en god omgang voksbehandling på vores klinik på Frederiksberg.

Du finder mange forskellige behandlinger hos Skincarefactory, som befinder sig på Frederiksberg, tøv derfor ikke med at kontakte os næste gang i ex. skal have en voksbehandling på vores klinik på Frederiksberg. Se vores forskellige pakker her.

Scroll to Top