Sugaring
Frederiksberg

Sugaring

Som en bonus til mine faste kunder,får du 10% på din behandling hvis du kommer inden 5 uger (ikke dagen efter).

Anbefalet er at komme mellem 4-5 uger for at hårene er i den rigtige grofase, så du får det bedste, og mest holdbare resultat.

Ønsker du hellere selv at holde styr på hvornår du vil komme kan du købe et klippekort på 10 behandlinger, men kun betale for 9. (disse tilbud gælder ikke bryn)

OBS: Hvis det er din første behandling og du er plejer til at barberer, skal du have ladet hårene gro i ca. 10 dage (ca. 0,5 cm.)
Sugaring er den blideste, effektive metode at fjerne hår på kroppen. Den kan bruges på selv de sarteste hudtyper, da sukkermassen ikke er varemere end kropstemperatur, og det fjerner kun de øvre døde hudceller, så huden efterladen fin og blød.

Sugaring fjerner selv de mindste hår, du vil absolut få det bedste resultat, og så er det tilmed naturlige ingredienser uden nogen form for kemikalier.
Hvis du døjer med indgroede hår er sugaring også det rigtige valg for dig, da hårene fjernes med roden i den naturlige gro retning.

Sugaring tager på de større behandlingsområder ex. ben eller ryg, noget længer tid, og er et dyrere produkt. derfor er prisen også noget dyrere end voksbehandlinger på disse områder. Får du hårfjerning i intimområdet eller armhuler er prisen den samme.

Scroll to Top