OM SKINCARE FACTORY

Michela Siefert

Jeg er uddannet statsautoriseret kosmetiker med 10 års solid erfaring inde for faget. Gennem årene har jeg arbejdet med mange forskellige produkter og arbejdsmetoder hvilket gør at jeg i dag er blandt de bedste til hårfjerning med sugaring, voks og Threading.

Når det kommer til hudpleje går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten! Jeg vil se resultater!

Jeg vælger nøje produkter ud, som jeg kan har testet, og set de bedste resultater med.

Jeg har adskillige ekstra kurser, for at dygtiggøre mig inde for mit fag, så jeg kan tilbyde mine kunder de bedste behandlinger. Jeg åbnede Skincare Factory i august 2016 for at udleve min drøm om at være selvstændig, og skabe det perfekte sted for mig og mine kunder – en beslutning jeg helt sikkert ikke har fortrudt.

Jeg sætter en ære i at mine kunder altid får den bedste behandling, og rådgivning for at opnå fantastiske resultater. Alt sammen i hyggelige og uformelle omgivelser. Jeg elsker mit arbejde, og nyder at have en masse kunder jeg efterhånden kender godt. Jeg er resultatorienteret i mit arbejde, og kredser om detaljerne. Jeg vil garantere dig, at dit første besøg hos mig ikke bliver det sidste.

I klinikken har jeg valgt at arbejde med pHformula, som jeg har arbejdet med siden mærket kom til Danmark i 2012, og resultaterne har været fantastiske.

Derudover har jeg også valgt at kunne tilbyde DermaOXY Lift behandlinger. Denne behandling slog benene væk under mig første gang jeg selv sad i behandlingsstolen, og jeg var ikke i tvivl om, at denne behandling skulle jeg kunne tilbyde mine kunder.

Udover fantastiske produkter, kan vi ikke komme udenom fantastiske resultater med maskiner som HIFU, Fedtfrysning, og snart EmSculpt – muskeltoning. mine seneste investeringer for at opnå fantastiske resultater helt uden kirurgi.

Hos mig er det den enkelte kunde der er i fokus. min opgave er at kunne kan tilbyde dig det bedste behandlingsforløb, og den bedste oplevelse hver gang du er til en behandling hos Skincare Factory. Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Scroll til toppen