Microblading Brows

Det er den mest naturtro metode der findes indenfor Semi permenent makeup. Proceduren forgår ved hjælp af en microblade pen hvor man “tegner” hårstrå for hårstrå og kan på den måde skabe form og fylde til brynet uden at det tydeligt kan ses man har fået tatoveret sine bryn. På den håndholdte pen fastgøres et blade som består af små tætsiddende nåle. der findes forskellige størrelser som vælges alt efter kundes hårstruktur, da de hårstrå man tatoverer skal ligne ens egne mest mulig. Til at starte med er noget af det vigtigste – optegningen af dine bryn. Her måles meget nøjagtigt ud fta dit ansigts morfologi, og selvfølgelig ud fra dine ønsker. Her laves den ramme der arbejdes indenfor med selveste microblading teknikken. Du skal ikke være nervøs for smerte da der bruges et bedøvende produkt på huden inden. Den håndholdte microblade pen dyppes i det valgte pigment og deponeres under hudens øverste lag. Ved endt behandling vil du kunne se det flotte færdige resultat!

Alle kan i princippet kan alle få lave microblading på deres bryn.
Har du tidligere fået lavet en øjenbrynstatovering kan det for nogle kræve en del ekstra behandlinger for at opnå det ønskede resultat – derfor skal du overveje om microblading (som er den mildeste og mest naturlige form for øjenbrynstatovering) er velegnet til dig.

Der laves ikke bryn hvis følgende er gældende:
 
 – gravide eller ammende kvinder.
 – Hvis du har acne eller er i behandling for dette, eller lige har afsluttet en behandling.
 – hvis du har fået botox i pande/ved bryn. Tidligst 9 mdr. efter botox.
 – hvis du får kemoterapi – skal der været gået 3 mdr. efter afsluttet behandling

 – tjek med din læge at det er ok.

Antallet af sessioner afhænger af din krops fedtdepoter, og den livsstil du fører samtidig med at du modtager behandlinger. Du kan maks. behandle et stort område eller to små ca. hver 7 til 10 dag og få max. 12 behandlinger i træk. Ønsker du derefter andre områder behandlet, skal kroppen have 14 dages pause. Herefter kan du gå videre til næste område.

For maksimalt resultat af behandlingen bør du drikke rigeligt vand, være fysisk aktiv, spise fornuftig kost, uden for meget stivelse og kulhydrater og alkohol, for at sikre, hurtig udskillelse af affaldsstoffer. Ved behandling frigives store mængder af affaldsstoffer, som er bundet til fedtdepoterne.

Microblading bryn er ikke en permanent tatovering, men skal derimod friskes op igen indenfor 1/2-2 år, afhængig af hudtype og livsstil. Har du f.eks meget fedtet hud skal du være opmærksom på at du nok skal have en genopfriskning tidligere end dem som har tør hud. Solarium, sol, sved, vand og renseprodukter er alle ting, som medvirker til at farven falmer over tid.

Med hjem får du en salve til ophelingen, men brug den sparsomt. Dine bryn har bedst af at hele selv, for det bedste resultat. Den nye hud skal lukke sig om pigmentet og dermed skabe det fine resultat. Det er derfor yderst vigtigt at du undgår at dine bryn bliver våde indtil “skorperne” / tørheden er forsvundet. Dette gælder også træning hvor du sveder, sauna, svømning og solarie. Du vil få en lille huskeliste med hjem til efterbehandling. Farven vil syne meget mørk i de første 5 til 7 dage. Men helt rolig ca. 7 dage senere mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener farven er for mørk skal du IKKE på nogen måde forsøge at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden. Vær tålmodig og husk resultatet lige da du fik det lavet, den mørke farve og ujævnheder er pga. huden udtørre og vil derfor være misvisende for det endelige resultat.

Den første opfyldning skal ske 4-6 uger efter din første behandling. Det er den vigtigste proces af hele behandlingen da der fyldes ud med pigmenter i brynene igen så man kan vedligeholder formen og farven længere. Prisen er 750 kr.
Den anden opfyldning (og efterfølgende opfyldninger) som er indenfor 1 år. er prisen 500 kr.
Disse opfyldninger kan tidligst ske efter 2-3 måneder. Men ikke alle får brug for efterfølgende opfyldninger. Selvom vi godt kan have den samme hudtype så reagerer pigmenterne på huden forskelligt. Alt efter hvor godt din hud tager imod farven.
I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det ca. 6 måneder.
 
Har du andre spørgsmål eller er i tvivl om det kan være noget for dig, så ring endelig til Skincare Factory på tlf. 93 85 40 04 eller bestil en til til en gratis konsultation hvor vi sammen kan finde ud af den rigtig løsning til dig.
Du kan booke Online lige her Microblading konsultation
Før Efter
Før Efter

Priser

Kom gerne ind til en gratis konsultation, så jeg kan hører din ønsker, og vudere om det er den rigtige behandling for dig.

Scroll til toppen