IT Pharma

Med IT Pharma kan vi tilbyde et helt nyt og unikt koncept, der er baseret på 100% skræddersyede hud-cocktails, der kan imødekomme netop din huds behov. Under hver enkel behandling vurderer din hudspecialist hvilke ampuller der skal udvælges for at imødekomme det du ønsker at fokuserer på, og forbedre. Vi har mere end 20 forskellige ampuller at vælge i blandt, der behandler alt fra anti-age, ar og hyperpigmentering til opstramning, glød og intensiv fugt, blot for at nævne nogle få…

Behandling med micro-needling giver dig en smukkere hud med et yngre og friskere udseende. Vi anvender en Dermapen (en lille håndholdt apparat) til at udføre behandlingen med. På maskinen sættes et sterilt nålehoved, som laver ”mikropunkteringer” i huden. Når huden bliver perforeret, reagerer den ved intensivt at booste den naturlige kollagendannelse.

Den øgede mængde kollagen forbedrer rynker og ar i de dybere hudlag og skaber et generalt, yngre hudbillede. Micro-neeedling henvender sig til alle, der gerne vil have forbedret:

• Ar

• Rynker/linjer

• Synlige porer

• Hyperpigmentering

• Manglende glød/udstråling

• Hudstrukturen/hudtonen

• Hudvævets fasthed

Behandlingen omfatter:

  • Afrensning af hudens overflade med fugtplejende og beroligende renseprodukt
  • Mild eksfoliering med bløde, runde abrikoskerner og fugtgivende planteekstrakter
  • Skræddersyet IT Pharma-cocktail sammensat af koncentrerede, medicinske ampuller
  • Micro-needling session, nåleantal og længde justeres ud fra din huds behov og formål med behandlingen
  • Kølende og beroligende sheet-maske der reducerer rødme og tilfører huden intensiv fugt
  • Beroligende og opstrammende øjenpleje der indsluses med afstressende, mikromassage-pen
  • Regenererende mist der speeder hudens helingsproces op, fugter, beroliger og heler
  • Afsluttende cremepleje med koncentreret K vitamin der sikrer hurtig helingsproces, fugter og opstrammer hudvævet

Den franske læge, Michel Pistor, udviklede og skabte mesoterapien tilbage i 1952. Michel Pistor kom fra en medicinsk baggrund efter at have studeret på fakultetet ”Medicine de Paris”.

I 1958 opfandt den franske presse begrebet ”mesoterapi”, der er inspireret af de to græske ord: ”Meso”, der betyder ”midten”, og  ”therapia”, der betyder ”at behandle medicinsk”. Michel Pistor fortsatte med at forske i og videreudvikle denne behandlingsteknik og præsenterede den sidenhen for ”Akademiet for medicin” (1968).

I de første år efter Dr. Pistors udvikling af praksis blev mesoterapi primært brugt til tilstande, der ellers ville have krævet af medicinsk behandling.

Fordelen ved at bruge mesoterapi fremfor oralt administreret medicin er, at medikamenter afgives direkte i blodbanen i stedet for at skulle omsættes og frigives gennem fordøjelsessystemet. Ligeledes kan mindre mængder medicin anvendes, da det leveres direkte til det område, der skal behandles.

Franske praktiserende læger opdagede derefter, at teknikken også kunne bruges til at behandle hudsygdomme. Rynker, cellulite, strækmærker, hårtab og akne kunne vise forbedring efter mesoterapibehandling. Mesoterapi bruges også i dag til kropsskulptur og opstramning af huden.

Fordelene ved mesoterapi er flerfoldig –

For det første bryder den fysiske handling (injektion) hudens overflade og forstyrrer cellerne, hvilket udløser en helingsreaktion, som omfatter cellefornyelse, kollagenproduktion, hudopstramning og heling. Ved at anvende flere, bittesmå injektioner spredes effekten, og resultatet forstærkes.

Derefter spiller virkningen af det specifikke, indsprøjtede medie så ind. Afhængigt af det område og den tilstand der behandles, kan læger bruge mikroskopiske mængder af lægemidler, vitaminer og mineraler. Til hudforyngelse kan bl.a. hyaluronsyre også være en mulighed for at bevare fugten i huden, og skabe en sundere glød.

Med afsæt i ovenstående principper har der været stor forskning og videreudvikling af denne effektive behandlingsmetode – det har bl.a. resulteret i den behandlingsform der kaldes micro-needling, der i dag anses for at være én af de mest effektive, non-invasive hudbehandlinger med et bredspektret behandlingsfokus.

Micro-needling går over hundrede år tilbage. I 1905 brugte en tysk hudlæge først en teknik, der involverede brugen af et roterende hjul og en rasp (grov fil), som hjalp med at behandle akne-ar, keratoser og hyperpigmentering af huden. År senere, i 1996, opdagede en canadisk plastikkirurg, at punktering af hud med tatoveringsnåle resulterede i forbedret arvæv i ansigtet, og samme år introducerede en anden plastikkirurg en nåle-metode, som han brugte til at stimulere kollagenproduktionen hos sine patienter. Denne særlige læge, Dr. Des Fernandes, er pioneren inden for denne ”hudnåleteknik”, der nu er kendt som den sikreste og mest effektive måde at bringe liv tilbage i vores hud.

Verden over arbejder kosmetologer i dag med micro-needling. Nålene kan justeres i forskellig længde, så man både kan arbejde helt overfladisk i huden (epidermis) samt i de dybere lag (dermis & subcutis). For at højne resultatet påføres de mest innovative og effektive koncentrater med peptider, vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre og planteekstrakter. Hos Skincare Factory har vi valgt at arbejde med IT Pharma, som kan sikre hurtige, effektive og synlige resultater.

Scroll to Top