Fedtfrysning
Frederiksberg

Fedtfrysning/Cryolipolisis therapy er en af de mest populære metoder til reduktion af fedtdepoter og kan dermed betegnes som en sikker metode, som er godkendt af sundhedsstyrelser verden over til fjernelse af genstridige fedtdepoter.

Cryo = Frysning, Lipo = Fedt

Maskinen er CE godkendt.

Fedtfrysning er en nyere teknologi, der er udviklet og dokumenteret i samarbejde med ledende læger og forskere fra Harvard University tilbage i 2005

Fedtfrysning kræver ikke kirurgi, som du eksempelvis oplever det ved en fedtsugning eller gastric bypass. Derved slipper du for smerter og bivirkninger der forbindes med operation.

Teknikken blev egentlig opdaget ved et tilfælde. Ved undersøgelser af forfrysninger fandt man ud af, at fedtceller blev hurtigt nedbrudt. Dette gjorde det muligt, at udvikle en teknik der kunne fryse fedtceller uden at gøre skade på andet væv.

Selvom du følger en hård kostplan, og træner jævnligt, er det desværre ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitness centeret uden at opnå det ønskede resultat. Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over hvilke steder på kroppen du taber dig.

Fedtfrysning er en mild, men effektiv behandling, forstået på den måde at det ikke er forbundet væsentlig med smerte.

Du kan ligge og slappe af til stille musik i behandlingstiden i min klinik på Frederiksberg.

1) Du får lagt en fedtfrysningsmembran over det område der skal behandles. Dette sikrer dig mod forfrysning. De fleste steder lægges yderligere et lag plastik over membranen for at beskytte håndtaget.
2) Håndtaget sættes på området, så det dækker fedtdepotet, som skal behandles.
3) Maskinen startes og du mærker Vakuummet suge fedtdepotet ind i håndtaget.
4) Køleelementerne i håndtaget aktiveres og nedkølingen starter -7 til -10°.
5) Processen kører nu af sig selv typisk i 30-45 minutter.

Det er videnskabeligt bevist, at fedtceller er mere følsomme overfor temperatur end hudceller.
En fedtfrysning nedkøler fedtcellerne så meget, at de faktisk krystaliserer og dør. Efterfølgende forsvinder de ud af kroppen via lymferne, og udskilles via dit urin.
Kroppen danner ikke flere fedtceller, men de fedtceller du har tilbage kan blive større. Derfor vil du ikke permanent tabe dig, med mindre du samtidigt ændrer kostvaner eller vedligeholder træning.

Med fedtfrysning kan du typisk reducerer 20-30% af fedtcellerne i de behandlede områder. Men kun i selve fedtlaget. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Hos Skincare Factory bruger jeg den nyeste teknologi indenfor fedtfrysning.

Tag dette med i dine overvejelser:

Der er mange forskellige fedtfrysningsmaskiner på markedet, men ikke alle er lige effektive.

Lad mig kort forklare dig forskellen.

Mange reklamerer med 360° teknologien, men for at dette er aktuelt skal man have håndtag med fryseelementer der omkredser hele behandlingsområdet, og ikke kun sidder på siderne af håndtagene. Du skal altså ikke kunne se ind til huden via hådtaget.

360° versionen vil give dig et hurtigere og mere jævnt resultat.

Husk også, at mange reklamerer med at du skal komme igen efter 3-4 uger. og derved kommer du alligevel af med flere penge. 

Da kroppen er 6-8 uger om at udskille alt nedbrudt fedt vil det først være optimalt, at lave næste behandling derefter. Også for at de efterfølgende behandlinger kan blive vurderet og udført korrekt.

Dit behandlingsforløb bør starte med en konsultation, hvor jeg hører om dine ønsker, og vi sammen finder frem til det rigtige behandlingsforløb for dig.

Alle kroppe og fedtdepoter er forskellige, og derfor er det vigtigt, at man får den rigtige behandling og vejledning. Du skal derfor møde op til en snak om dit kommende forløb med fedtfrysning på Frederiksberg, hvor min klinik ligger.

Når du eksempelvis går på slankekur, vil du ofte opleve, at i det øjeblik du stopper din kur, så kommer fedtet lynhurtigt tilbage. Det er fordi, at du på en slankekur blot krymper dine fedtdepoter, men du har stadigt den samme mængde.
Med en fedtfrysning fjerner vi altså fedtcellerne, i stedet for blot at reducere størrelsen på dem.

Det skal dog siges, at du man i et væsentlig forhøjet BMI (over 30) ikke anbefaler fedtfrysning som eneste løsning, men derimod en livsstilsændring hvor man også kigger på kost og motion.

Det anbefales typisk, at der går 8 uger imellem dine behandlinger, atså de behandlinger af samme område. Årsagen dertil er, at din krop er i fuld gang med processen der udskiller fedtet efter 1 behandling. Derved vil det også være nemmere at konkluderer hvor mange yderligere behandlinger du skal have.  Det er forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, nogle får rigtigt fine resultater allerede efter første behandling, hvor andre har behov for flere. Typisk opleves det at folk får de bedste resultater ved 3-4 behandlinger.

Der findes ingen kroppe som er ens, og fedtfrysning vil virke forskelligt på forskellige mennesker. Du kan derfor ikke forvente en garanti for, at behandlingen vil virke nøjagtigt ens på alle.
På nogle virker fedtfrysning fantastisk, og på andre kun delvist.
Nogle gange skal der flere behandlinger til at opnå det ønskede resultat. Eller måske skal der kombineres med andre behandlinger som f.eks. Cavitation med ultralyd eller HiFU, for at opnå det ønskede resultat. Dette kan skyldes både din krops evne til at udkille fedtcellerne samt, at nogen kan tage fejl af fedtdepoter og løs hud.

Umiddelbart efter behandlingen kan det fremme udskilningen af døde fedtceller til lymferne med en Cavitation behandling. Dette er en populær metode ved hjælp af ultralyd, til at få processen til at virke hurtigere.
Ultralydsbehandling i sig selv er fedtreducerende, så efterbehandlingen bør ikke vare mere end 10-15 minutter.

Kostpris som ADD ON er 200,-

Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen.

Effekten af dine behandlinger kan forstærkes ved brug af cellulitecreme eller gel. Klienter kan endvidere vedligeholde denne behandling hjemme med sådanne cremer og gel.

Her på Klinikken fører jeg pH formula der har 2 rigtig gode bodyprodukter til netop dette.

Vejl. Udsalgspris er for begge er 818,-, hvis du køber dem i forbindelse med fedtfrysningsbehandlinger får du 20% på dem.

Selv om fedtfrysning ikke er farlig, bør du ikke modtage behandling hvis du
er under kræftbehandling f.eks. under kemoterapi
lider af forskellige blodsygdomme
lider af Vaskulitis
har feber eller lider af sygdom som kræver sygedage
I tvivlstilfælde spørg din læge.

Med min erfaring inden for fedtfrysning på Frederiksberg, kan du være sikker på, at jeg har udført fedtfrysninger på stort set alle områder på kroppen.

Jeg har bl.a. udført frdtfrysning på:

 • Mave
 • Ridebukselår
 • Dansehåndtage
 • Inderlår
 • Hofter
 • Mormorarme
 • Bryster (hos mænd)
 • BH-dellen (foran og bagpå)
 • Dobbelthage
 • Baglår (under balder)
 • knæ
Scroll to Top