EMSculp / EMSculpt PRO - Muskeltoning

Emsculp / EMSculpt PRO / Muskeltoning gode tilbud og priser. Vores klinik befinder sig på Frederiksberg

Faste, tonede og løftede baller og en flad mave med synlig six-pack… Lyder det som et mål, så læs her…

Er en ikke-invasiv behandling, som er klinisk dokumenteret til opbygning af muskler, og forbrænding af omkringliggende fedtvæv.

Vi benytter en høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi – også kaldet HIFEM – der kort fortalt laver sammentrækninger i musklerne i det område der behandles, I løbet af en behandling opnås ca. 20.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Det er bevist, at der er langt flere muskelfibre der aktiveres end ved en normal muskeltræning, og derudover opnår du en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv, da forbrændingen forøges.

En behandling varer i 30 min.
Nogle kunder kan se resultat umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb i form af mere markerede muskler i det behandlede område. Hvis man er i god form kan man se resultater allerede efter første behandling. Det endelige resultat vil dog komme nogle uger til et par måneder efter endt behandlingsforløb, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder. Har man større fedtdepoter i ønskede behandlingsområde, anbefales det, at starte med en eller flere behandlinger med Cryo Therapy/ Fedtfrysning forinden din jeres behandling.

Det opnåede resultat af muskelvækst og toning skal vedligeholdes med din egen træning, og en general sund livsstil, ellers vil resultatet forsvinde over tid, som gælder for alle typer muskeltræning.

 

Opfølgende behandlingsforløb bør gentages minimum en gang årligt.

 

 

 

Er bedst egnet til normalvægtige personer, som er i relativ god form, men ønsker en mere defineret mave eller ønsker rundere og løftede baller mv.

Hvis man har for mange overflødige kilo vil man ikke have synlig gavn af, da den behandler muskler og omkringliggende fedtvæv. Hvis det er tilfældet vil en behandling med fedtfrysning være en bedre start.

Gravide, Personer i kræftbehandling, Personer med pacemaker og indopererede metalgenstande i kroppen, Samt folk med epilepsi kan ikke behandles.

Almindelige ømme muskler, som efter muskeltræning.

emsculpt-maskine
emsculpt-muskel-behandling
emsculpt-lår
Scroll til toppen