EMS

Muskeltoning

EmS-Muskeltoning

Faste, tonede og løftede baller og en flad tonet mave… Lyder det som et mål, så læs her…

EMS-Muskeltoning er en ikke-invasiv behandling, som er klinisk dokumenteret til opbygning af muskler, og forbrænding af omkringliggende fedtvæv.

Vi benytter en høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi – også kaldet HIFEM – der kort fortalt laver sammentrækninger i musklerne i det område der behandles, I løbet af en behandling opnås ca. 20.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Det er bevist, at der er langt flere muskelfibre der aktiveres end ved en normal muskeltræning, og derudover opnår du en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv, da forbrændingen forøges.

En behandling varer i 30 min.
Nogle kunder kan se resultat umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb i form af mere markerede muskler i det behandlede område. Hvis man er i god form kan man se resultater allerede efter første behandling. Det endelige resultat vil dog komme nogle uger til et par måneder efter endt behandlingsforløb, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder. Har man større fedtdepoter i ønskede behandlingsområde, anbefales det, at starte med en eller flere behandlinger med Cryo Therapy/ Fedtfrysning forinden din behandling.

Det opnåede resultat af muskelvækst og toning skal vedligeholdes med din egen træning, og en general sund livsstil, ellers vil resultatet forsvinde over tid, som gælder for alle typer muskeltræning.

 

Opfølgende behandlingsforløb bør gentages minimum en gang årligt.

 

 

 

Er bedst egnet til normalvægtige personer, som er i relativ god form, men ønsker en mere defineret mave, lår, eller ønsker rundere og løftede baller mv.

Hvis man har for mange overflødige kilo vil man ikke have synlig gavn af behandlingen, da den behandler muskler og omkringliggende fedtvæv. Hvis det er tilfældet vil en behandling med fedtfrysning være en bedre start.

Mulige områder der kan behandles med EMS:

Mave

Bagdel

lår

lægge

arme

Gravide, Personer i kræftbehandling, Personer med pacemaker og indopererede metalgenstande i behandlingsområdet, Samt folk med epilepsi kan ikke behandles.

Almindelige ømme muskler, som efter muskeltræning.

Prøv ems-muskeltoning i dag

Har du lyst til at gøre noget godt for dig selv, og komme tættere på din drømme krop, så er EMS-Muskeltoning den rigtige løsning for dig. Her vil du kunne se et resultat forholdsvis hurtigt, så længe du er nogenlunde normalvægtig. Er du i tvivl om, hvorvidt EMS-Muskeltoning er noget for dig, så kan du altid kontakte os på klinikken. 

Scroll to Top