Cavitation Slankebehandling

Cavitation er en ikke-invasiv fedtreduktionsbehandling, der bruger ultralydsteknologi til at reducere fedtceller i målrettede dele af kroppen. Cavitation kan med stor fordel bruges som efterbehandling efter fedtfrysning.

Cavitation vil fremskynde udskillelsen af dine nedbrudte fedtceller, samt afhjælpe cellulite.

Ud over det har den nul recovery tid og er smertefri – Sessionen føles normalt som en massage med en håndholdt enhed.

Cavitation-håndtaget udsender 40.000 lydbølger pr. sekund, som forplanter sig gennem huden og danner microbobler mellem fedtcellerne. Efterhånden vil ultralydsbølgerne få disse bobler til at briste, hvorved der udløses energi, som rammer fedtcellernes membraner. Membranerne påvirkes af disse implosioners energiudladninger, brister og fedtsyrer (triglycerider) og glycerol siver ud i hulrummene mellem cellerne. Fedtsyrerne udskilles så via lymferne til leveren, som tager sig af omdannelsen til sved og tis. Det er kun fedtcellers membraner, som påvirkes af frekvensen 40KHz – hudceller gør f.eks. ikke.

I modsætning til fedtsugning (som kan være en skræmmende og ekstrem dyrt) er cavitation den perfekte lette fedtreduktions behandling, dog bedst i forbindelse med fedtfrysning.

Det er en sikker metode, ikke-kirurgisk, og kræver ingen recovery tid. Cavitation er til at jævne hudoverfladen i forbindelse med cellulite og ekstremt effektiv efterbehandling efter Fedtfrysning – Cryolipo Therapy.
Ved cellulite behandling kræver det et behandlingsforløb på 6-12 behandlinger.

Antallet af sessioner afhænger af din krops fedtdepoter, og den livsstil du fører samtidig med at du modtager behandlinger. 

Denne behandlingsdorm er effektiv efter fedtfrysninger, både lige efter, eller som et forløb mellem dine fedtfrysningsbehandlinger.

Der skal gå 7-10 dage mellem behandling af samme område.

Husk altid at komme ind til en gratis konsultation forinden din behandling. Så kan jeg bedst ligge det rigtige forløb for dig, i forhold til dine ønsker.

For maksimalt resultat af behandlingen bør du drikke rigeligt vand, være fysisk aktiv, spise fornuftig kost – uden for meget stivelse. Og minimerer indtag af kulhydrater og alkohol, for at sikre hurtig udskillelse af affaldsstoffer. Ved behandling frigives store mængder af affaldsstoffer, som er bundet til fedtdepoterne.

Ved behandling med cavitation forbliver huden følsom og ubeskadiget, omkringliggende nerver, muskler, knogler, blodkar og væv efterlades intakt. Efter behandlingen er der ingen rekreationstid, i modsætning til behandling med fedtsugning. Under behandlingen vil man kunne høre en lavfrekvent lyd i øret, og det område som behandles opvarmes let.

Drik rigeligt vand, det vil hjælpe til at føre det opløste fedt ud af kroppen og spis fornuftig kost, undgå for meget stivelse, alkohol og kulhydrater.

Personer med følgende helbredsproblemer kan ikke få foretaget ultralyds cavitation:
Nyreproblemer
Lever problemer
Hjerteproblemer
Indopererede metaldele (skruer, plade etc.)
Personer med pacemaker
Gravide
I tvivlstilfælde bør man kontakte sin egen læge før behandling.

Priser

Efterbehandling efter Fedtfrysning.

15 min. (som er max) 200,-

obs. husk det er pr. område (ex. lår = 2 behandlinger)

Scroll til toppen