Ansigtsbehandling | pHformula

pHformulas dematologiske skin resurfacing behandlinger er enkle men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum. Det er sjældent, at vi kun har én tilstand at diagnosticere og behandle. Med det unikke pH-system behandles kundens problem oftest med en kombination af forskellige skin resurfacing behandlinger og inkluderer altid en korrekt før- og efterbehandling. Rødme og Rosacea responderer godt på C.R. 1 complex ved at behandle kronisk mangel på vitamin A i huden. Vores A.G.E. solutions giver unikke resultater ved at forbedre hudens struktur, fine linier og reparerer solskader. M.E.L.A. powerclay er målrettet behandlinger af hyperpigmentering forårsaget af sol og hormoner, og akne tilstande kan behandles succesfuldt med A.C. solutions.
pHformula tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabt balance i din hud.

Er en behandling, der kombinerer microneedling med skin resurfacing, der er det nyeste indenfor syrer/peelings udviklet af pHformula, Barcelona.

M.E.S.O. skin resurfacing anbefales til

– fine linier/rynker

– ar

– store porer

– slap hud

– hyperpigmentering

Med microneedling laves der små huller i huden, som stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, hvorefter huden straks begynder at producere ekstra kollagen. For at øge og forstærke resultatet bruges de små huller, som laves i huden, til at indsluse skin resurfacing-syrer i dybden, og en opbygning samt stimulering af huden begynder indefra og ud. pHformula har et udvalg af skin resurfacing syrer, som udvælges alt efter, hvilket resultat man ønsker. For at undgå fugttab bliver huden afslutningsvis forseglet med fugt.

Skin resurface behandling

Den første skin resurfacing behandling: 
Første gang du skal have en behandling anbefaler jeg, at du vælger pHformula skin resurfacing ART 60 eller 90 min. for at opnå det bedste resultat.

SPOT ON TEENAGE TREATMENT

Scroll til toppen