Ansigtsbehandling
pHformula

PH formula

pHformulas dematologiske skin resurfacing behandlinger er enkle men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum. Det er sjældent, at vi kun har én tilstand at diagnosticere og behandle. Med det unikke pH-system behandles kundens problem oftest med en kombination af forskellige skin resurfacing behandlinger og inkluderer altid en korrekt før- og efterbehandling. Rødme og Rosacea responderer godt på C.R. 1 complex ved at behandle kronisk mangel på vitamin A i huden. Vores A.G.E. solutions giver unikke resultater ved at forbedre hudens struktur, fine linier og reparerer solskader. M.E.L.A. powerclay er målrettet behandlinger af hyperpigmentering forårsaget af sol og hormoner, og akne tilstande kan behandles succesfuldt med A.C. solutions.
pHformula tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabt balance i din hud.

WHATS NEW!!

Det sidste nye fra pH formula er Nano- og microneedling behandlinger og dertil de nyeste solutions der arbejdes med i forbindelse protopen og det udvalgte engangshovede som justeres efter dig hudtilstand.

ph-ansigtmaske
phFormula-Series-1024x662

pH formula Ansigtsbehndlinger

Den første skin resurfacing behandling: 
Første gang du skal have en behandling anbefaler jeg, at du vælger pHformula skin resurfacing ART 60 eller 90 min. for at opnå det bedste resultat.

SPOT ON TEENAGE TREATMENT

Scroll to Top